Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Razboiul continua: iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S III

Tags: samsung, apple, razboi, reclame, iphone 5, samsung galaxy iii, iphone 5 vs. galaxy s iii

Razboiul dintre Samsung si Apple continua, de aceasta data cu o noua reclama print marca Samsung, intitulata "It doesn't take a genius" (Nu trebuie sa fii geniu ca sa iti dai seama). Reclama ataca in mod direct noul smartphone iPhone 5 anuntat recent, care nici macar nu a ajuns inca in mana fanilor Apple.
Reclama compara intr-un mod destul de dur noul iPhone 5 cu cel mai recent si mai popular smartphone Samsung – Galaxy S III, acesta fiind considerat principalul competitor al ultimului model de smartphone Apple.

Comparatia are bineinteles scopul de a scoate in evidenta faptul ca noul iPhone 5 nu este nicidecum o inovatie, acesta fiind mai slab in ceea ce priveste caracteristicile tehnice decat ultimul smartphone Samsung. Ceea ce iPhone-ul aduce acum fanboy-ilor Apple, Samsung a oferit deja clientilor sai.
 
Samsung Galaxy S III este intr-adevar un smartphone extrem de performant, iar compania are cu ce se lauda: a treia generatie a smartphone-ului s-a vandut in peste 20 de milioane de unitati in intreaga lume. In acelasi timp, iPhone 5 a fost deja precomandat de peste 2 milioane de fani Apple.


 
Nu este nici prima si cu siguranta nici ultima data cand Samsung ataca Apple intr-una din reclamele sale. Anul trecut, la lansarea modelului Galaxy S II, Samsung a ironizat fanii inraiti Apple intr-o reclama inedita.
 

 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016