Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kindle Fire, criticat de cumparatori si trimis inapoi

Tags: kindle fire, amazon, versiune kindle, critici kindle fire

Chiar daca a fost lansat cu surle si trambite, Kindle Fire nu pare sa multumeasca pe toata lumea. Ba mai mult, unii dintre cei care l-au cumparat nu au fost nevoiti sa astepte foarte mult ca sa descopere anumite caracteristici mai putin satisfacatoare ale noului gadget.

Asa se face ca multi dintre acestia s-au plans de faptul ca noul Kindle Fire nu are un buton extern de volum si ca butonul de inchidere poate fi apasat cu usurinta din greseala. In plus, multi utilizatori si-au exprimat nemultumirea cu privire la faptul ca paginile web se incarca prea greu si ca nu exista posibilitatea de navigare privata pe Internet.

La toate aceste plangeri se adauga concluzia expertului in testarea aplicabilitatii, Jakob Nielsen, care a declarat ca Fire ofera o experienta dezamagitor de slaba. In plus, acesta a precizat ca nu il recomanda spre achizitie.

Multe dintre aceste opinii ar putea fi suficiente pentru a ingropa noul produs lansat, insa trecutul ne invata ca ar fi o greseala sa subestimam compania Amazon.

Investitia in noul Kindle este una semnificativa, mai ales ca Amazon prefera sa piarda bani decat sa aiba vanzari scazute pentru acest gadget. Odata asigurata dominatia pe piata, Amazon va obtine profit semnificativ din vanzarea de carti, muzica si filme care vor putea fi descarcate direct de pe site.

Dovedind ca sunt atenti la ce se intampla pe piata si la reactiile cumparatorilor, reprezentantii companiei au anuntat deja ca vor lansa o actualizare a produsului astfel incat sa ii multumeasca pe utilizatori.

Imbunatatirile vor fi astfel facute in ceea ce priveste performanta si navigarea multifunctionala, iar utilizatorii vor avea optiunea de a edita lista datelor care ofera informatii despre activitatea prin intermediul Kindle.

Chiar daca Amazon nu a facut o declaratie in acest sens, unele surse considera ca in primavara compania va lansa si o noua versiune a produsului. Analistii estimeaza ca Amazon va vinde intre trei si cinci milioane de tablete Kindle Fire in doar trei luni de zile.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016