Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Land Rover si-a adunat intreaga istorie intr-o singura reclama

Tags: land rover, reclama, suv, istorie, 65 ani, spot aniversar

Land Rover a decis sa sarbatoreasca cei 65 de ani de existenta printr-un spot aniversar care sa cumuleaze cele mai marcante evenimente din istoria companiei, de la inceputurile ei si pana astazi.
Nu mai lung de 60 de secunde, spotul creat de agentiaY&R, prezinta imagini relevante din evolutia brandului, incepand cu 1947, anul in care a iesit de pe linia de productie primul autovehicul cu sigla Land Rover.
 
Reclama prezinta modelele realizate de-a lungul timpului ca pe membrii unei familii (familia Land Rover) ce au crescut si evoluat odata cu brandul insusi.
 
„Campania marcheaza inceputul unei calatorii noi si captivante pentru brandul Land Rover, fiind semnalul lansarii unui obiectiv indraznet, acela de a deveni prima optiune a tuturor in materie de SUV”, spun reprezentantii companiei.
 
Spotul beneficiaza si de o varianta mai scurta, de 30 de secunde, care va rula atat pe TV, cat si pe dispozitive mobile - tablete si smartphone-uri.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016