Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mattel o trimite pe Barbie sa-si gaseasca o noua casa

Tags: marketing, mattel, barbie, copii

Barbie se duce la shopping. Insa, de data aceasta, isi cauta o casa. Mattel, scrie AdAge.com, a inceput un turneu nord-american, in incercarea de a-i gasi papusii vedeta o noua locuinta.
Vorbim de un camion urias si doua corturi acre vor fi amplasate la oprirea camionului langa malluri si retaileruri ca Walmart, Target si Toys ’R’Us.
 
In interiorul camionului este un spatiu unde mamele, fetitele si chiar si tatii si baietii pot sa probeze haine si sa puna in scena propriul show fashion. O oglinda care foloseste proiectia holografica ii face pe copii sa o vada pe Barbie in reflexia oglinzii.
 
Noua campanie o urmeaza pe cea din februarie in timpul careia Barbie si-a pus casa in vanzare contra sumei de 25 de milioane de dolari. Nu este vorba, bineinteles, de o vanzare reala, ci doar de o strategie de marketing, pentru a le atrage fanilor atentia ca lucrurile se schimba, Barbie pleaca in lume sa-si caute o noua casa de vis. 
 
„Resedinta” din malibu a fost achizitionata in 1962 si a fost renovata de 10 ori.
 
In ciuda tendintelor care arata ca cei mici si-au schimbat radical obiceiurile de joaca, Mattel continua sa creasca, raportand vanzari de 995,6 milioane de dolari in primul trimestru, in crestere cu 7% fata de cele 928,4 milioane de dolari acum un an. 
 
Barbie este, in continuare, papusa numarul unu in lume.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016