Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vodafone da de citit: Brandul a lansat prima biblioteca digitala din Romania

Tags: vodafone. carte digitala, biblioteca digitala, metrou, piata victoriei, biblioteca digitala vodafone

Ca parte a noii sale campanii de comunicare, Vodafone Romania, in colaborare cu Editura Humanitas si agentia McCann Ericsson, a pus la cale un proiect ceva mai special: prima biblioteca digitala din Romania.
Disponibila pe pasarela de la statia de metrou Piata Victoriei (M2), biblioteca Vodafone este o experienta digitala care faciliteaza accesul la o serie de titluri atractive, intr-un spatiu neconventional. Pasionatii de lectura pot astfel descarca gratuit fascicule din cartile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc.



Proiectul “Biblioteca digitala Vodafone” se inscrie in platforma de comunicare lansata in luna mai a acestui an sub mesajul “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”, prin care compania isi propune sa promoveze si sa sustina comunitatile care au ideile, curajul si determinarea de a actiona pentru binele comun.

Pentru a avea acces la cartile bibliotecii digitale este necesara simpla scanare a codului QR disponibil pe cotorul cartii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Utilizatorii vor fi directionati catre un site pe mobil,  de unde vor putea descarca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, in format pdf, epub sau audio. Traficul in cadrul site-ului pe mobil este gratuit pana la 31 octombrie, pentru toti clientii Vodafone Romania.



Biblioteca digitala Vodafone dispune in total de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Printre autorii disponibili in biblioteca digitala se regasesc o serie de scriitori romani – Neagu Djuvara, Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Constatin Noica, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Radu Paraschivescu, dar si scriitori straini cum ar fi Amos Oz, Nikos Kazantzakis, Paulo Coelho, C.S Lewis sau Lev Tolstoi. 

Singurul titlu disponibil pentru descarcare gratuita in varianta integrala este e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea tainei”, restul fiind disponibile contra cost pe website-ul editurii Humanitas.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016