Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vodafone deschide prima florarie digitala la metrou

Tags: vodafone, florarie digitala, metrou, mccann erikson, flori de lux

In urma cu o luna de zile, lansa un proiect cultural unic in Romania: crearea primei biblioteci digitale intr-un spatiu neconventional - o statie de metrou. Acum, in aceeasi statie de metrou, Vodafone vine cu un nou proiect la fel de inedit.
Ca parte campaniei sale de comunicare, Vodafone Romania a lansat prima florarie digitala de la metrou. Astfel, cei interesati pot trimite un buchet de flori oriunde in tara, printr-o simpla scanare a QR-codurilor disponibile in floraria digitala din statia de metrou Piata Victoriei, de pe telefonul mobil sau tableta. In schimb, cei care nu au drum pe la metrou sau nu sunt din Bucuresti pot accesa direct site-ul www.florariadigitala.ro.

Floraria digitala Vodafone dispune de 10 tipuri de buchete, cu nume specifice precum ““Ma gandeam la tine”, “Nu-mi trebuie un motiv”, “Ne vedem in weekend?”, “Chiar daca nu e ziua ta“, “Nu stiu cum sa iti spun” sau “Nu am uitat”.



Buchetele pot fi comandate din orice retea, prin completarea unui formular standard ce contine datele destinatarului. Plata buchetelor se va face prin SMS, direct pe factura in cazul abonatilor din orice retea sau din creditul disponibil pe cartela, in cazul utilizatorilor prepaid din orice retea. Livrarea se va face in maxim 24 de ore de la primirea comenzii, oriunde in tara.

“Am pornit de la ideea ca, printre cei care urca si coboara grabiti intre statii, exista si oameni care se gandesc la cei dragi. Oameni care adora surprizele, dar parca si mai mult adora sa faca surprize celorlalti si nu au nevoie de un motiv special pentru asta”, spune Angus Slater (Chief Marketing Officer, Vodafone Romania).

Proiectul interactiv “Floraria digitala Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu floraria online Floridelux.ro si Metrorex, cu sprijinul McCann Erickson Romania.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016