Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft cumpara Nokia in 2012

Tags: lumia 800, nokia, microsoft, lumia 710

Danske Bank a afirmat ca Nokia va fi cumparata de Microsoft la inceputul anului viitor. Compania de telefonie mobila ar avea numai de castigat de pe urma unei astfel de tranzactii, mai ales ca in acest moment Nokia asteapta un investitor care sa o readuca pe linia de plutire.

Colaborarea cu Microsoft a inceput in luna februarie a anului curent, cand Nokia a anuntat ca va renunta sa mai foloseasca sistemul de operare Symbian si ca va utiliza, in schimb, softul Windows Phone.

Ca urmare a acestei miscari, Nokia a scos pe piata telefoanele Lumia 800 si Lumia 710, reusind astfel sa isi revigoreze vanzarile prin aceste produse noi. Cele doua telefoane au fost lansate pe piata din Europa la sfarsitul lunii noiembrie, iar Lumia 710 va patrunde pe piata din SUA in luna ianuarie 2012.

Nu au fost oferite inca date concrete cu privire la vanzarile noilor telefoane, insa oficialii Nokia au declarat ca, pana in acest moment, sunt multumiti de pozitia pe piata a noului Lumia 800.

Specialistii considera ca intrarea Nokia sub umbrela Microsoft s-ar putea transforma intr-o colaborare interesanta si productiva, mai ales datorita faptului ca ambele companii detin un numar semnificativ de brevete in urma inovatiilor tehnologice acumulate de-a lungul timpului.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016