Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motivul nebunesc pentru care Prada si-a retras ultimele printuri

Tags: reclama prada interzisa, marea britanie, adevaratul curaj, copil, tatler

Din cauza plangerilor venit din partea unei singure persoane, printurile in care apare eroina din filmul "Adevaratul curaj", Hailee Steinfeld, nu vor mai fi vazute niciunde in Marea Britanie, deoarece prezinta "un copil pus intr-o situatie la limita sau periculoasa", scrie Business Insider.
Este a doua reclama interzisa din exces de zel de Autoritatea Britanica de Reglementare a Publicitatii, dupa ce la Lynx, sub pretextul ca modelul Lucy Pinder este portretizata intr-o maniera mult prea sexi. Lynx este echivalentul britanic al lui Axe. Piata de marketing din Marea Britanie are, asadar, de ce sa se teama de ASA (autoritatea mai sus-mentionata).
 
Nici Prada, nici Tatler, revista care a rulat reclama in editia din septembrie 2011, nu au primit plangeri legate de acest shooting, asa cum pretinde ASA.
 
Anonimul care a facut reclamatie este nemultumit de faptul ca i se pare ca, in poze, copila sta sa planga ceea ce sugereaza ca ar vrea sa se sinucida, mai ales ca sta la marginea unei cai ferate. ASA a aflat ulterior ca fata nu a plans deloc, ci avea ochii inrositi pentru ca ii intrase ceva in ochi. A interzis totusi reclama, din cauza locului ales de echipa de creatie: liniile ferate. Un alt factor care a contribuit la alienarea printului este si varsta actritei: 14 ani.
 
Business Insider scrie ca nici macar locul desemnat pentru shooting nu a constituit un pericol real, din vreme ce calea ferata respectiva este una abandonata. Reclama in sine este parte a unei campanii dedicata segmentului haute-couture, dovada ca a aparut intr-o revista pentru femei, si nu pentru adolescente. 
 

hailee steinfeld prada



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016