Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Starbucks va vinde cafea la tonomat

Tags: starbucks, cafea, tonomat, cafea tonomat, starbucks on the go

Starbucks vrea sa-si faca accesibila celebra cafea clientilor de oriunde si oricand. Dupa ce in primavara acestui an si-a lansat propria cafetiera numai buna de preparat licoarea de dimineata chiar de acasa, brandul se pregateste sa lanseze si tonomatul Starbucks.
Masinaria se va numi Starbucks On The Go si va vinde cafea calda si aromata trecatorilor din Marea Britanie. Dispozitivul va avea touchscreen si le va permite consumatorilor sa-si aleaga bautura favorita dintre cele 280 de varietati doar prin atingerea ecranului. In plus, in timp ce asteapta prepararea cafelei, care va dura mai putin de un minut, vor putea sa se delecteze si cu un joc virtual.



Bauturile vor avea un pret cuprins intre 2.1 (Tall) si 2.4 lire streline (Grande), adica cu cativa penny mai putin decat in cafenelele brandului. In plus, solicitarea de siropuri suplimentare nu va fi taxata.

In prima faza, tonomatele Starbucks vor fi amplasate in reteaua de magazine Sainsbury, iar mai apoi in benzinarii.

„Ne dorim sa avem cateva mii de astfel de tonomate in Marea Britanie pentru a le oferi consumatorilor posibilitatea de a se bucura de o cafea Starbucks oriunde s-ar afla. Este un raspuns la o nevoie evidenta. Lucrul pe care il auzim cel mai des de la clientii nostri este acela ca isi doresc un local Starbucks cat mai aproape de ei”, spune vicepresedintele companiei, citat de Daily Mail. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016