Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

European Search Awards vine in Romania. Mai ai timp sa te inscrii pana pe 28 februarie

Tags: european search awards, premii, decernare, inscriere

Cea mai importanta competiție europeana de PPC, SEO si Content Marketing va avea gala de premiere la Palatul Parlamentului din Bucuresti, pe 14 mai. Agențiile si echipele in-house mai pot inscrie campanii in competiția European Search Awards pana pe 28 februarie.

Evenimentul este deja o tradiție pentru cele mai bune agenții, campanii si profesionisti din industrie, si valideaza, an de an, excelența, inovația si profesionalismul din segmentul de search din Europa. 

 

Organizatori: We Are Search, Don’t Panic si SEOmonitor 

We are Search este semneaza integral premiile The Search Awards, competiții printre care se numara UK Search Awards, MENA Search Awards, APAC Search Awards, US Search Awards si Global Search Awards.
 

Don’t Panic este unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente din Marea Britanie si totodata cel care este cunoscut in randul publicului datorita reputației, a eticii si a credibilitații.

 

SEOmonitor este sponsorul principal al European Search Awards. Aplicația cu acelasi nume dezvoltata in Romania si folosita de specialisti din intreaga lume se autodefineste drept creator de soluții SEO care ajuta agențiile sa isi concentreze proactiv eforturile pe lucrurile care conteaza.
 

Inscriere si desfasurare

European Search Awards deschide mai multe categorii si subcategorii de premii:

  • Campaign Awards (Best Use of Search – Retail / Ecommerce SEO & PPC, Best Use of Search B2B SEO & PPC, Best Local SEO Campaign, Best Low Budget PPC Campaign, Best Use of Content Marketing si multe altele)
  • Innovation / Software Awards (Best Software Innovation, Best SEO Software Suite, Best Search Software Tool etc.)
  • Agency / Team Awards (Best In-House Team, Best Small SEO Agency, Best Large Integrated Search Agency si altele)

 

Inscrierea este permisa tuturor companiilor si profesionistilor care livreaza campanii in Europa, pana la data de 28 februarie 2020. Citeste pe site-ul oficial al evenimentului lista completa a categoriilor, criteriile de jurizare si reperele din anii precedenți.
 

Procesul de jurizare se desfasoara ca panel, in doua etape. Juriul este ales din randul celor mai apreciați experți ai industriei. In ceea ce priveste calendarul evenimentului, acesta va arata astfel:

  • 28 februarie: termenul final pentru inscrierea participanților
  • 8 aprilie: prima sesiune de jurizare
  • 9 aprilie: anunțarea finalistilor
  • 14 mai: decernarea premiilor
 

Decernarea premiilor European Search Awards 2020

Ediția din 2020 a European Search Awards se va desfasura in Bucuresti, la Palatul Parlamentului, in data de 14 mai. 

 

Agențiile si echipele in-house care vor sa se inscrie in competiție pot completa formularul de inscriere de pe website-ul oficial pana pe 28 februarie. Cei care vor sa participe pentru a ramane conectați cu ceea ce se intampla in industrie isi pot achiziționa bilete de pe website-ul Don’t Panic.

Autor: Redactia Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016