Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nebanuite sunt caile de promovare: Cum a ajuns un Beetle sa se plimbe pe fundul marii

Tags: volkswagen, beetle, discovery channel, shark week, rechini, beetle in mare

Va veti intreba poate ce-o fi cautand un Beetle pe fundul marii. Sa fi ajuns acolo din greseala ori poate o fi vorba destre un nou model amfibie de la Volkswagen? Nici una, nici alta si totusi un Beetle functional umbla nestingherit pe fundul marii.
E greu de inteles ce are in comun iconicul VW Beetle cu rechinii, dar iata ca mintile creative au inventat ceva. Filiala Volkswagen din America a incheiat un parteneriat inedit cu Discovery Cahnnel pentru a sarbatori rechinii in cadrul celei de-a 25-a editie a Shark Week. Cu acest prilej, brandul auto a creat un nou vechicul sub sigla VW capabil sa mearga pe fundul oceanului si denumit sugestiv Volkswagen Beetle Shark Observation Cage. Este vorba despre o cusca metalica, pe patru roti, ce a luat forma unui Beetle. Impresionant e ca mai si functioneaza.



“Shark Week are o baza de bani foarte entuziasta si loiala, iar noi suntem incantanti de parteneriatul cu Discovery Channel la cea de-a 25-a aniversare a emisiunii. Ne-am dorit ca integrarea sa fie una autentica si sa se potriveasca in mod natural cu brandul Volkswagen. Cusca Beetle este construita pornind de la doua elemente definitorii - aripioara dorsala a rechinilor si linia clasica a Volkswagen Beetle”, explica reprezentantii companiei.



Cusca poate fi admirata in cadrul emisiunii Shark Week, iar Volkswagen oferea fanilor pe pagina sa de Facebook cateva materiale video exclusive cu si despre rechini, dar si fotografii inedite.

Pe Twitter, campania utilizeaza hashtag-ul  #VWSharkWeek.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant