Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul spot Garnier este filmat in premiera in Romania

Tags: publicis, vopsea garnier, andra, spot nou garnier

De doi ani de zile este imaginea Garnier in Romania, iar colaborarea cu brandul de vopsea nu se opreste aici. Ba chiar a luat o turnura noua, Andra impartasind din succesul si popularitatea sa intr-un nou clip realizat, de data aceasta, pe plan local.
Spotul TV promoveaza produsul Garnier Color Naturals Creme, fiind creat si produs in Romania.

"Filmarea noului spot Color Naturals a fost o experienta interesanta. Andra este o persoana foarte energica, foarte calda si generoasa care intruchipeaza perfect valorile brandului Garnier. Noul spot produs de Publicis o prezinta pe Andra exact asa cum este ea, in mediul ei artistic, insa cu prospetimea caracteristica brandului Garnier", spune Cristina Seri (Director General de Divizie, L’Oreal Romania).

Clipul a fost filmat in sediul Complexului Olimpic Roman, in regia lui Stuart MacLeod, specializat in beauty-cosmetics si face parte din campania de promovare a noii creme colorante permanente cu formula Dublu Protectie.

De asemenea, imaginea Andrei apare pentru prima data pe ambalajul cutiei Garnier Color Naturals nuanta 3.



Realizata de agentia Publicis, campania include executii print, online si in-store.

"Colaborarea cu Andra a continuat de la sine. Prin naturalete si eleganta, Andra se suprapune total valorilor Garnier si ne bucuram ca acest parteneriat implineste doi ani. Bucuria este cu atat mai mare cu cat noul spot a fost creat si produs in premiera in Romania", adauga Alexandra Darvariu (Account Director, Publicis).
Autor: Lacramioara Vidru



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 15 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016