Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pasiunea naste... reclame

Tags: pasiune, spot tv, milwakee, will ferrell, marketing

In luna septembrie a anului curent, Will Ferrell s-a dus de buna voie si nesilit de nimeni la compania Pabst Brewing si i-a rugat pe reprezentantii acesteia sa-l lase sa filmeze o serie de spoturi pentru brand-ul de bere Old Milwaukee, pro bono. Raspunsul a fost, bineinteles, DA.
Rezultatul consta in trei spoturi care ruleaza la televiziunea locala din Davenport, Iowa, si nu sunt complet lipsite de umor.
 
ramane totusi un mister motivul pentru care Ferrell, actor destul de cunoscut la Hollywood, a ales acest drum. Si de ce a decis sa filmeze in Davenport, stiut fiind faptul ca berea respectiva este originara din Wisconsin. Apoi ramane intrebarea de ce ii place Old Milwaukee. Aceasta este o bere ieftina care nu a fost niciodata prea iubita. Din contra. 
 
Seful departamentului de marketing de la Pabst, Bryan Crowley, nu a raspuns nedumeririlor jurnalistilor de la Business Insider. In orice caz, spoturile par a prinde carne pe YouTube, unde, probabil, vor castiga si un pic de viralitate. Le puteti urmari si dumneavoastra in continuare:
 

Spotul 3 – vedeti mai jos


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016