Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Phorce: geanta cu buzunarul-minune

Tags: phorce, geanta, laptop, marjin berk, macbook, incarcator

Daca obisnuiesti sa cari zi de zi dupa tine geanta in care iti indesi si laptopul, atunci Phorce ar putea fi un nou gadget pe gustul tau.
Chiar daca e mult sa-i spunem gadget, e prea putin sa o numim doar geanta. Creata pentru a avea suficient spatiu pentru lucruri precum telefon, agenda, portofel, chei si multe alte maruntisuri pe care le mai ratacim prin geanta, Phorce isi propune sa fie solutia optima atunci cand vine vorba de transportarea unui laptop.

Ceea ce face aceasta geanta unica este faptul ca ofera posesorului posibilitatea de a-si incarca direct din interior atat telefonul mobil, cat si laptopul. Nu e acesta un vis devenit realitate?

Cu trei porturi USB incorporate si cu o varianta creata special pentru utilizatorii de MacBook, geanta poate sa furnizeze suficienta energie timp de 7 ore. Reusita acestei noi idei e datorata inginerului Marjin Berk si designerului James Jeffrey, cei doi lucrand in echipa pentru acest proiect.
Marjin Berk considera ca acest domeniu ramane inca nou si neexplorat deoarece vorbim de o zona in care sunt combinate produse comune, precum gentile, si produse electronice care tin de tehnologia inalta. Comparatia facuta de acesta a fost urmatoarea: "Poti sa vezi, de exemplu, cum cei de la Nike pun cip-uri in pantofii sport, insa este un domeniu foarte nou si cele doua industrii inca nu se cunosc reciproc".

Phorce foloseste cele mai noi tehnologii pe baza de Lithium si cantareste doar 1,7 kilograme. Atunci cand nu este folosita, bateria poate ramane incarcata si saptamani intregi.

Sursa: thenextweb.com
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016