Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PC sau tableta? Care va fi castigatorul in 2014?

Tags: management si marketing, tableta, pc, gadget, tehnologie

Laptopul meu e vechi de aproape 8 ani. E drept ca daca, in prezent, il misc putin se inchide si ca are momentele lui de aspirator naravas. Dar, privind in urma, relatia noastra a fost una cat se poate de buna (mai putin in cele cateva luni bune in care s-a incapatanat sa nu mai aiba sunet, iar eu sa nu-l duc la reparat). S-a vindecat singur, ca printr-o minune a tehnologiei cu care nu mi-am propus niciodata sa tin pasul (dovada tyranozaurul din casa).
Si asta nu fiindca n-as putea sa trec de la un telefon la altul la doua luni sau de la notebook la tableta, apoi la alta, apoi la alta. Insa pe cat de repede se perimeaza noile tehnologii, pe atat de repede imi pierd si eu rabdarea si aleg sa-mi folosesc nervii in scopuri mai "umane".

Investind astfel mai mult timp in oameni si nu in ultimul model de gadget nou si argintiu, a venit vremea sa recunosc ca un notebook mi-ar fi de mare folos. In mod firesc, am trecut la cercetat piata si m-am lovit de aceeasi intrebare din partea prietenilor: "De ce nu-ti iei tableta?". Iar aici, de data aceasta, asa incepatoare intr-ale tehnologiei care e una seara si cu totul alta dimineata, le-am raspuns ca o tableta nu va face niciodata casa buna cu mine.

Iar asta pe testate. Nu ne-am inteles si pace. Eu voiam sa zburd pe taste, ea imi cerea sa mai am rabdare. Eu voiam sa aterizez exact in pagina 3, ea ma duce fix la finalul celor 100 de pagini ale site-ului. Asa ca ne-am despartit inainte ca tranzactia sa fie finala, fiecare pe drumul ei si multumite de alegerea de a nu ne mai revedea prea curand.

Mi-e groaza de gadget-urile aruncate intr-un colt, de cablurile despre care nu mai stim de unde provin, dar pe care inca le pastram, de telefoanele care ajung sa zaca prin sertare (cine mai are timp sa caute cumparatori?!), de agendele electronice care azi nu-si mai au niciun rost?

Merg cu agenda imbracata in piele in geanta si cu un pix. Ma intorc acasa la acelasi laptop vechi, prieten drag si intelegator (pana cand va decide sa-mi stearga pe neasteptate cele cateva mii de poze, muzica si filmele).

Specialistii prevestesc un val de vanzari in zona PC-urilor. Asta fiindca, spun ei, cei care detin deja de vreo cinci ani un PC vor dori sa isi cumpere altul. De ce nu isi vor cumpara tableta? Fiindca, vrem sau nu sa recunoastem, aceasta este utila celor care nu lucreaza intr-un birou, e utila pentru relaxare, insa nu poate inlocui inca toate functiile unui PC. Sa nu uitam de toti oamenii pe care job-ul ii obliga sa aiba nevoie de un monitor mai mare decat cincisprezece tablete?

PC-ul are, asadar, toate sansele sa iasa castigator. Poate nu anul acesta, dar cu siguranta nu va pierde la fel de mult teren. Moda trece, PC-urile raman.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016