Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Adobe se foloseste destept de galagia publicitara de la Super Bowl

Tags: adobe, reclama, super bowl, cimpanzeu

Un cimpanzeu vorbitor care converseaza cu un cal vorbitor sunt personajele perfecte pentru a intra in finala publicitarilor de la Super Bowl. Ceea ce nu inseamna ca au si respect pentru cei care cheltuiesc o avere (38 de milioane de dolari, mai exact, anul acesta) pentru o durata de emisie de doar 30 de secunde.
Adobe a lansat spotul de mai jos online, dupa finala campionatului american de fotbal, si este replica perfecta pentru cheltuielile abundente de la Super Bowl. Avem deci un cimpanzeu si un cal pe un platou de filmare discutandu-si rolurile pe care le interpreteaza, devenind curand vizibil ca sunt niste „mercenari”.
 
"Iti vine sa crezi ca au cheltuit milioane de dolari pe chestiile astea? Pentru ce, pentru 30 de secunde?", spune cimpanzeul. "Stii, e mult mai ieftin sa mergi pe online, pentru ca stii cine o vede si daca functioneaza".

Spotul promoveaza Adobe Marketing Cloud, un produs Adobe care le ofera marketerilor din zona digitala un set de solutii de monitorizare in real-time a campaniilor online din punct de vedere analitic, social, publicitar, de targetare si de experienta web.

Spotul se incheie cu textul "Masuratori, nu mituri".

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016