Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii sunt destepti - Partea a II-a

Tags: romanii sunt destepti, mccann erickson, ambasadorii romaniei

Una dintre cele mai renumite si premiate campanii romanesti de aici si de aiurea, are parte de o continuare la exact un an de la lansarea ei. Rom Autentic impreuna cu agentia McCann Erickson Romania au demarat astazi o noua varianta a campaniei "Romanians are smart".
La fel ca si anul trecut, campania se desfasoara preponderent online, pe noul site romaniisuntdestepti.ro. Cu mesajul "O tara, 19 milioane de ambasadori", site-ul isi propune sa creeze prima campanie de tara facuta de oameni obisnuiti, noteaza IQads.

 

Insa, spre deosebire de anul trecut, cand punea la dispozitie mai multe limbi pentru transmiterea mesajului (engleza, franceza, italiana, spaniola), anul acesta utilizatorii sunt incurajati sa adauge eticheta "Romanians are smart" sau "Romanii sunt destepti" de fiecare data cand scriu pe blog sau pe retelele de socializare. Jurnalistul Vlad Petreanu si-a incurajat deja folower-ii de pe contul de Twitter sa urmareasca site-ul campaniei.
 
Site-ul functioneaza si ca un agregator al continutului, iar pentru a face campania cat mai vizibila exista si un kit al ambasadorului ce contine wallpapers, cover photos si widgets pentru blog marcate cu mesajul campaniei.


 
"In 2011 am devenit prima tara care si-a schimbat imaginea pe Internet. Anul acesta lansam prima campanie de tara facuta de oameni, de noi toti. De aceea am creat acest spatiu virtual unde cu totii putem sa fim ambasadorii Romaniei: ca sa scriem impreuna despre locurile si oamenii care ne fac mandri ca suntem romani", se arata pe site-ul oficial al campaniei.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016