Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scandal la Universitatea Columbia din SUA

Tags: james franco, universitatea columbia, 127 de ore, oscar

Un profesor al Universitatii americane Columbia sustine ca a fost concediat dupa ce i-a dat o nota mica actorului nominalizat la Oscar, James Franco.
Daca pentru multi intalnirea cu o vedete se transforma in cea mai frumoasa amintire, pentru profesorul Jose Angel Santana de la Universitatea Columbia din New York, o astfel de intalnire l-a lasat fara loc de munca. El a fost concediat dupa ce i-a dat o nota mica starului din "127 de Ore/ 127 Hours", James Franco.
 
Profesorul si-a aparat decizia de a-i da calificativul D, studentului James Franco dupa ce acesta din urma nu a aparut decat la 2 dintre cele 14 cursuri ale sale. Franco era inregistrat la cursurile de arta si trebuia sa urmeze un curs de regizare film. Santana a sustinut si ca ceilalti profesori i-au dat note mari lui Franci pentru ca universitatea doreste sa aiba celebritati de prima mana printre cursanti.
 
Franco a si fost angajat de Tisch School of Arts, Universitatea Columbia, ca lector pentru a tine cursuri despre cum sa adaptezi poezia ecranizarilor scurte. Poate ca acuzatiile profesorului nu sunt tocmai nefondate. La inceputul acestui an, un student al aceleiasi universitati a postat o poza cu Franco dormind in timpul unui curs. Acelasi student a afirmat ca actorul a fost vazut dormind si la biblioteca, scrie The Telegraph. Santana a intentat proces universitatii. Acesta sustine ca universitatea a inceput sa-i dea note bune Lui Franco dupa ce acesta l-a angajat pe unul dintre profesori Jay Ananias a scrie si sa regizeze un film de scurt-metraj.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016