Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

90% din audienta Video Music Awards a reactionat pe Facebook

Tags: marketing, facebook, social media, twitter, interactiuni online

Privitorii premiilor muzicale MTV nu au stat pasivi in timp ce Miley Cyrus s-a dat intr-un spectacol penibil. Majoritatea privitorilor – cam 90% - si-au impartasit gandurile care o priveau pe Facebook.
Dintr-o audienta la 10,1 milioane de privitori duminica seara, 9 milioane de unici au generat peste 26,5 de milioane de interactiuni pe Facebook (comentarii, like-uri si posturi), conform mashable.com. Ceea ce-nseamna de 2,6 ori mai mult decat utilizatorii unici pe Twitter (3,45 de milioane) duminica seara. Spectacolul a atras 20,3 milioane de twwet-uri, ceea ce-nseamna ca Facebook a avut 6,2 milioane mai multe interactiuni.
 
Pentru a pune lucrurile in perspectiva, 34 de milioane de oameni au vorbit anul acesta pe Facebook despre premiile Oscar, promovand 66,5 milioane de interactiuni.
 
Facebook a comunicat aceste cifre tocmai pentru a le arata advertiserilor ca sunt un spatiu minunat pentru promovare. Si Twitter a facut la fel, dupa ce a observat ca privitorii reactioneaza pe reteaua de socializare la ceea ce vad la TV. Facebook, care are o baza de abonati mai larga decat Twitter, s-a cam incurcat de acest deziderat. Deocamdata.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016