Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start-up-uri online cu potential mare de succes

Tags: start-up-uri de succes, pinwheel, dropbox, taskrabbit, path, companii inovatoare

Exista unele start-up-uri care reusesc sa faca senzatie. Din multitudinea de companii mici si mari nou-infiintate, putine sunt insa cele cu adevarat revolutionare. Iata cateva astfel de companii care se bucura in prezent de o crestere importanta a numarului de utilizatori si care au venit cu o idee originala si neobisnuita.
 
Dropbox



 
Serviciul de file-sharing in cloud a reusit sa demonstreze cum pot fi accesate fisierele de pe un numar nelimitat de dispozitive. In loc sa ne mai agloream casuta de email, acum putem sa “depozitam” toate fisierele de care avem nevoie “in cloud”, pentru a le accesa oricand, de oriunde si de catre oricine (persoanele carora le acordam accesul). Anul trecut, Dropbox inregistra 50 de milioane de utilizatori. Chiar si marele Steve Jobs a incercat sa achizitioneze compania in 2009, pe vremea cand aceasta se afla la inceput, nereusind insa. Astfel a fost pus la cale serviciul de stocare iCloud al Apple. Google a introdus recent un serviciu asemanator, Google Drive. Asadar, Dropbox are toate sansele sa ajunga un mare hit.
 
Path
 



Aplicatia a fost introdusa in anul 2010 si este disponibila pentru utilizatorii de iOS si Android. Path este o retea de socializare pentru dispozitive mobile care permite utilizatorilor sa distribuie informatii doar unui numar limitat de prieteni. Iar daca ne gandim cat de multi utilizatori se regasesc pe Facebook si Twitter, aproape oricine se va bucura de putin mai multa intimitate. In prezent, valoarea companiei a ajuns la 250 de milioane de dolari.
 
TaskRabbit



 
Serviciul vine cu un concept complet nou: gasirea unor oameni care sa iti efectueze sarcinile si sa iti rezolve diverse probleme. Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa te muti sau care sa iti faca cumparaturile? Poate nu ai chef sa mai faci curat in casa sau nu poti sa repari ceva. Acest site iti pune la dispozitie diverse persoane capabile sa tea jute, care se afla in apropiere. O idee cu adevarat originala, asa cum tebuie sa fie orice inovatie din mediul online.
 
Pinwheel



 
Pinwheel este un serviciu care iti permite sa lasi diverse “note virtuale” legate de anumite locuri de pe glob, pe care le poti impartasi cu una sau mai multe persoane, cu un grup sau cu toti utilizatorii. Este inca in stadiul de testare, asadar nu se stie inca daca va deveni un mare hit, insa are toate sansele, deoarece a fost dezvoltat de Caterina Fake, co-fondator al site-urilor Flickr si Hunch.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016