Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sunteti in cautarea unui loc de munca? Doncafe angajeaza 5 degustatori de cafea

Tags: doncafe, degustator de cafea, campanie doncafe, job degustator de cafea

Alaturi de apa si ceaiul verde, este cea mai consumata bautura din lume si cea care iti bucura papilele gustative in fiecare dimineata. Dar dupa cum exista degustatori de vinuri, de ce nu ar exista si unii de cafea? Mai in gluma, mai in serios, brandul Doncafe chiar pune la bataie 5 astfel de „job-uri”.
Totul face parte dintr-o campanie lansata recent si intr-un moment economic in care publicul este forte sensibil la ofertele de joburi. Construita in jurul conceptului de degustator de cafea, campania Doncafe ofera ca premii 5 salarii de 1.000 de euro pe luna vreme de jumatate de an celor care demonstreaza ca au competentele si mai ales placerea necesara de a degusta o cafea buna.  

Caci degustarea licorii negre si amarui nu se face oricum. Exista un adevarat ritual pe care Doncafe il prezinta in detaliu pe site-ul degustatordecafea.ro si care incepe cu asezarea pe fotoliu, se continua cu sorbirea cu pofta pentru ca, in fine, sa se incheie cu degustarea cafelei propriu-zise.

Cei care vor sa aplice pentru job trebuie sa trimita codul de pe pachetele Doncafe cu sticker promotional prin SMS sau sa-l inscrie pe site ori pe pagina de Facebook Doncafe.

Castigatorii vor fi desemnati prin intermediul a 5 extrageri la sorti, fiecare extragere desemnand cate un job de "degustator de cafea" si 20 de aparate de cafea.

Campania desfasoara in perioada 1 aprilie – 31 mai 2012 si este promovata printr-un spot TV, materiale instore, online si PR.

"Conceptul Degustator de Cafea a fost creat de The Geeks anul trecut si implementat exclusiv in mediul online. Rezultatele obtinute ne-au facut sa luam decizia, impreuna cu clientul, de a reactiva conceptul anul acesta, cu o investitie mai mare si cu prezenta si pe alte medii (TV si In-store), dincolo de online. Faptul ca un concept venit din digital a fost declinat in media traditionale nu poate decat sa ne bucure", spune Vlad Petre (Brand Communication Director, The Geeks).

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Sterie 05-Mai-2012 17:13:32
6

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016