Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei metode prin care sigur iti irosesti energia

Tags: dezvoltare personala, decizii, incredere, griji, hotarari

Nu numai ca iti irosesti energia facand toate aceste lucruri, dar si buna-dispozitie. Nenumarate elemente si aspecte din viata noastra ne pot face sa percepem realitatea cu totul diferit. Sa nu uitam insa ca nu lumea este impotriva noastra, ci noi putem fi impotriva tuturor daca nu reusim sa ne cunoastem cu adevarat.


Iata, pe scurt, cateva dintre aceste lucruri pe care am ajuns sa le facem aproape in mod inconstient si care, in mod cert, numai bucurie nu ne aduc:

1. Ne facem griji pentru oamenii nepotriviti.

Nici macar politicienii nu ar trebui sa se numere in topul grijilor noastre. Daca vrem sa ne consumam energia intr-o directie cu adevarat importanta, atunci ar trebui sa fim atenti la cei apropiati noua, fie ca vorbim de familie sau de prieteni. Si pe masura ce cunoastem oameni noi, e bine sa stim sa le oferim atentia noastra cu masura si in timp, pastrand astfel un echilibru in relatiile mai vechi.

2.  Ne concentram toata atentia asupra unor evenimente din viitor.

Unde e prezentul intre grijile de ieri si cele pentru ziua de maine? Ce ne ramane atunci cand inca ne mai gandim la ceva ce s-a intamplat cu mult timp in urma sau la ceea ce speram ca s-ar putea intampla intr-o buna zi? Ce se intampla cu prezentul, acest scurt moment care nu se mai repeta? Nu pierde din vedere singurul moment in care iti poti schimba cu adevarat viitorul.

3. Ne amanam deciziile.

Vietile noastre sunt pline de decizii dificile. Nu e intotdeauna important ce cale alegem, uneori poate fi mai important sa alegem in cele din urma una si sa pornim in directia respectiva. Fiindca ne vom gasi in situatii in care greul cel mai mare va fi cel de dinaintea unei decizii. Asa ca atunci cand ai de ales, alege. Nu te teme de hotarari fiindca ele sunt cele care te poarta mai departe in viata.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016