Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viitorul arata intr-un singur fel: include tablete

Tags: tableta rezistenta apa, tableta fujitsu, computere, arrows tab

Asa cum arata ultimele date facute publice de compania Fujitsu, tabletele au reusit sa depaseasca vanzarile inregistrate in cazul computerelor personale.

Mai exact, potrivit companiei de cercetare Gartner, computerele vandute anul acesta au ajuns la 364 de milioane de unitati in urma unei cresteri de 3,8%, in vreme ce tabletele au inregistrat o crestere de 260% si s-au vandut 63,3 milioane bucati.

Cresterea exploziva a vanzarii de tablete face ca multe dintre companiile concurente sa isi doreasca sa domine piata prin inovatii continue in acest sector. Fujitsu a lansat in toamna acestui an tableta Arrows Tab LTE F-01D, rezistenta la apa si cu operare in sistemul Android.

Chiar daca pentru marea masa a populatiei aceasta caracteristica nu este principalul motiv care i-ar determina sa cumpere tableta, cu siguranta produsul isi va castiga in timp un numar insemnat de fani. 

Tableta rezistenta la apa se vinde in acest moment numai pe piata japoneza, in parteneriat cu operatorul de telecomunicatii  NTT DOCOMO, iar compania nu a confirmat presupunerile privitoare la o posibila lansare a tabletei si pe piata europeana.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016