Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua Tatalui sarbatorita in stil Dove Men+Care

Tags: marketing, dove+care, barbati, copii, tati, publicitate

Dove Men+Care si-a lansatprima campanie de celebrare a tatalui, subliniind lucrurile care conteaza cu adevarat pentru barbati, relateaza popsop.com. campania poarta numele de "Momente reale" si se concentreaza pe bucuria de a fi un tata bun, nu un jucator bun de baschet sau un sef senzational. Suntem invadati de emotii care ii targeteaza pe barbatii intre 25 si 54 de ani, din Statele Unite.
Noua campanie publicitara vine in locul unei care a durat trei ani si care urmarea povesti spuse de vedete din sport. „Journey to Comfort” s-a facut remarcata prin confesiunile unor persoane publice privind modul in care au ajuns sa se simta bine in propria piele. 
 
De data aceasta, brandul din cadrul Unilever au apelat la alte doua vedete, un baschetbalist, Dwyane Wade si un comentator sportiv, Jay Bilas, pentru a descrie relatia perfecta dintre tata si fiu. Recent, Wade a publicat o carte biografica despre modul in care vede el paternitatea ca fiind elementul cel mai important al vietii sale.
 


Toate spoturile campaniei (patru in total) se incheie cu propozitia “Care for what matters”. Noul tip de promovare a brandului sparge tiparele conform carora barbatii sunt egoisti si incapabili sa se ocupe de treburile casnice sau sa aiba grija de copii. 73% din barbatii din publicitate sunt portretizati in aceasta maniera. 
 


In cadrul Unilever, si Pampers a decis sa-i sarbatoreasca pe tatii responsabili care se implica in viata copiilor lor.

Foto: captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016