Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motorul de cautare Google va fi in curand mai destept

Tags: google, motor de cautare, bing, knowledge graph, rezultate complexe, raspunsuri, cuvinte cheie

Google a anuntat lansarea unei noi functii denumite "Knowledge Graph", care, odata integrata in motorul de cautare, va oferi raspunsuri instant la intrebari si va furniza rezultate mult mai complexe.
Functia va fi implementata pentru inceput in Statele Unite, urmand sa fie introdusa ulterior si in restul lumii. Knowledge Graph va afisa informatii suplimentare in partea dreapta a paginii de rezultate, inclusiv imagini si clipuri video. Este foarte similara noii actualizari aduse de Microsoft motorului sau de cautare, Bing.
 
Daca pana acum motorul de cautare gasea rezultate in functie de cuvinte cheie, luate in afara unui context, noua functie va intelege contextul si va furniza rezultate mult mai elocvente, sustine Google.


 
Google sustine ca noua functie a fost programata sa utilizeze aproximativ 3,5 miliarde de atribute diferite in vederea organizarii rezultatelor si ca va putea grupa rezultatele in functie de toate interpretarile posibile.
 
Spre exemplu, daca un utilizator introduce numele lui Leonardo Da Vinci in campul de cautare, Google ii va oferi informatii despre toate operele acestuia, dar si date privind ceilalti pictori din perioada renascentista. Iar urmatorul pas este ca Google sa poata oferi raspunsuri instant la intrebari mult mai complexe, cum ar fi "Care este cel mai inalt munte din Europa?"
 
Prin intermediul acestei functii, Google urmareste ca utilizatorii sai sa petreaca mai mult timp pe site-urile care platesc pentru publicitate.
                                                                                         
Puteti urmari mai jos prezentarea noii functii Knowledge Graph, disponibila in limba engleza.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016