Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook a fost votat cel mai bun angajator

Tags: marketing, facebook, angajator, google, salariu

Reteaua de socializare Facebook a fost votata ca fiind cea mai buna companie din lume la care poti lucra, scrie The Telegraph.
Google este pe locul sase in clasament, in primele 20 de locuri facandu-si loc sapte alte companii IT. Este vorba despre un sondaj efectuat de Glassdoor care aduna review-urile anonime.
 
Facebook a angajat 4.619 persoane anul trecut, in decembrie, si a deschis un nou departament de inginerie la sediul din Londra, in octombrie. Compania a ocupat locul trei in ierarhiile anului 2012.
 
O masa xu un joc de fotbal, o zi dedicata jocurilor video si ping pong-ul sunt doar cateva din modalitatile prin care angajatii se pot distra. Iar fiecare angajat devenit proaspat parinte primeste 4.000 de dolari de cheltuiala. 
 
“Atmosfera este extraordinara. Toata lumea vrea sa ajute compania sa atinga obiectivele in care toti credem, suntem foarte deschisi, sinceri si ne oferim ajutor unul altuia”, spune un comentator pe Glassdoor.
 
Google, care le permite angajatilor sa se ocupe de propriile proiecte in marja de 20% din timpul de lucru, le da acestora si mese gratuite si acces la sala de gimnastica. Ii lasa chiar sa vina si cu animalele de companie la birou.
 
Riverbed, o companie de sisteme IT din San Francisco, a ajuns pe locul trei. LinkedIn este pe locul al 14-lea, conform sondajului.
 
Glassdoor le permite utilizatorilor sa-si incarce impresiile generale privind munca la o anumita companie, dar si salariul, bonusurile si detalii despre procesul de angajare. Website-ul spune ca a adunat aproape trei milioane de pareri si date privind salariile.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016