Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Internet Explorer este tinta unor atacuri informatice

Tags: internet explorer, ie, microsoft, securitate, site-uri malitoase, gaura de securitate, atac informatic, browser, virusi

Utilizatorii de Internet Explorer, versiunile 7, 8 si 9, sunt incurajati sa isi schimbe browserul urgent, deoarece risca sa fie tinta unor atacuri informatice. Microsoft a declarat oficial luni ca toate computerele care ruleaza Windows XP, Vista si 7 si care utilizeaza browserul Internet Explorer 9 sau o versiune anterioara pot fi compromise.
Se pare ca de vina este o gaura de securitate care vizeaza orice utilizator de IE care viziteaza un site ce contine link-uri malitioase. Astfel, computerul poate fi infectat cu virusi.
 
Microsoft recomanda tuturor utilizatorilor de Internet Explorer sa isi modifice setarile de securitate pentru internet si intranet la „High” in browser, pentru a bloca ActiveX Controls si Active Scripting.
 
Aceasta modificare a setarilor poate afecta functionalitatea anumitor site-uri, prin urmare, se recomanda ca site-urile de incredere sa fie adaugate in lista Internet Explorer Trusted Sites.
 
Pentru a evita orice neplacere insa, in cazul in care inca folositi o versiune de Internet Explorer 7, 8 sau 9, este preferabil sa alegeti un alt browser. Internet Explorer 10 nu este afectat de aceasta problema, a declarat Microsoft.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016