Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce e bine sa lucrezi la Google

Tags: marketing, management, google, angajati google, beneficii

Este deja un truism sa spui ca vrei sa lucrezi la Google. Si asta pentru ca sunt aproape legendare beneficiile de care se bucura angajatii acestei companii. Printre altele, accesului la masini gratuite, sala de sport complet utilata in campus si gradinita la parterul cladirii. Mai sunt si altele pe care vi le prezentam si noi via Business Insider.
Mancare gratuita cat cuprinde
Angajatilor Google nu le este foame decat de informatie, caci in reste sunt bine hraniti, primind mic dejun, pranz si cina gratuite. Campusurile Google ofera si sucuri si cafea. Oamenii iubesc aceasta atitudine a angajatorului nu numai pentru ca le scuteste bani, dar ii si face sa interactioneze mai des si mai deschis cu colegii.
 
Daca lucrezi la Google, ai mari sanse sa cunosti minti mari
Odata intrat pe statul de plata la Google, vei lucra inevitabil cu mari inovatori, cu oameni destepti si motivati. In felul acesta, devii tu insuti mai energic din punct de vedere profesional.

Angajatii Google simt ca traiesc deja viitorul
Pentru ca Google este una din companiile de top din lume, nu este deloc o surpriza faptul ca angajatii sai folosesc cele mai noi tehnologii. Ei trebuie sa testeze acele produse care vor schimba lumea, telefoane, tablete, ochelari...

Angajatii Google au parte de cel mai atre suport tehnic, 24 din 24
Specialistii IT de la Google sunt tot timpul la dispozitia angajatilor pentru ca acestia din urma sa-si faca treaba la perfectiune. Nimeni nu trebuie sa se confrunte cu probleme banale, cum ar fi un mouse stricat sau un incarcator de laptop rupt. 

Poti sa-ti iei catelul cu tine la birou
In fiecare vineri, angajatii primesc bere si vin din partea casei 

Concediul de maternitate poate fi luat si de mama, si de tata, acestia primind si un bonus 
Mamele pot sa-si ia liber 18 saptamani dupa ce au nascut, dar si tatii au voie sa ceara un concediu de sase saptamani. Angajatii primesc salariul intreg, dar si compensatiile obisnuite. In plus, primesc si un dar in bani necesar pentru „nimicurile” care ii trebuie copilului. Dupa ce se intorc la munca, mamele isi lasa copilul la cresa din campus. Pentru acre nu platesc.

Beneficiile in caz de deces 
Partenerul de viata al celui trecut in nefiinta incaseaza asigurarea de viata, dar si salariul acestuia pe urmatorii 10 ani. La care se adauga 1.000 de dolari pe luna, alocatie pentru fiecare copil in parte.

Sala de sport utilata complet, cu acces gratuit
Da, exista si dusuri. Si prosoape curate pe care sa le folosesti. Se pare ca nu au si balsam de par. Doar sampon si gel de dus.

Regula 80/20
Se pare ca Google are o regula nescrisa pe care angajatii trebuie s-o aplice: sa-si dedice 80% din timp muncii si 20% pasiunilor lor care sunt in interesul companiei.

Google face o multime de lucruri in locul angajatilor
De exemplu:
le schimba uleiul la masina,
le duce rufele la curatat,
le spala masina,
le inchiriaza DVD-uri,
le repara bicicletele,
au coafor la sediu.

Concediu prelungit 
Politica Google prevede ca angajatii pot sa-si ia trei luni de concediu neplatit, in anumite conditii. Acest timp poate fi folosit pentru a lucra pentru un ONG sau pentru a da o mana de ajutor intr-un proiect comunitar.

Sursa foto: Business Insider
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 8 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016