Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elvetienii ne cheama la arme: Power Point trebuie oprit!

Tags: powerpoint, matthias poehm, elvetieni, razboiae mondiale, partid, munca, afganistan

Elvetienii au reusit sa ramana neutrii in timpul celor doua Razboaie Mondiale, dar Power Point este o cu totul alta poveste. Cel putin pentru unii dintre ei care au infiintat, nici mai mult nici mai putin Partidul Anti-PowerPoint.
Fondatorul Partidului Anti-Power Point, Matthias Poehm, sustine ca un flip-chart este mai folositor decat o prezentare plictisitoare in Power Point, in 95 din 100 de cazuri. In plus, prezentarile Power Point afecteaza bugetul companiilor care le utilizeaza: angajatii sunt luati de la birouri pentru a participa la o prezentare la care se simt "inutili". 
 
APPP (al carui site are urmatorul motto: "E timpul sa facem ceva!") estimeaza ca timpul pierdut cu conceperea si prezentarea scoate din buzunarul Elvetiei aproximativ 2,5 miliarde de dolari anual si Europa peste 160 de miliarde de dolari.
 
Desi actiunea PAPP ar putea parea lipsita de o finalitate, daca Poehm si colaboratorii sai reusesc sa stranga 100.000 de semnaturi pentru un referendum, elvetienii vor fi nevoiti sa voteze. Iar ceea ce vor decide se va aplica.
 
APPP intentioneaza si sa-si trimita cativa candidati la urmatoarele alegeri ale tarii, din luna octombrie. Oricat de nobila ar fi cauza pentru care lupta, se pare ca membrii partidului nu au sanse foarte mari de izbanda.
 
Peohm a inceput si sa scrie o carte, "Aberatia PowerPoint" si recunoaste ca partidul APPP este doar un instrument de promovare. Insista insa pe faptul ca aceasta cruciada trebuie adoptata de lumea intreaga, partidul putand accepta cereri de inscriere de peste tot din lume.
 
Trebuie stiut ca elvetianul nu este singurul care s-a ridicat impotriva software-ului. Multi specialisti si designeri graficieni spun acelasi lucru de ceva vreme. Ultima picatura: anul trecut, generalii care conduceau trupele din Afganistan s-au declarat dezgustati de prezentarile in Power Point, spunand ca simplifica la extrem situatiile complexe.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016