Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

NEBUNIE CURATA: Warner Bros. nu va mai vinde DVD-urile din seria Harry Potter

Tags: warner bros., harry potter, franciza, jocuri video, bani

Studioul a facut o miscare neasteptata, anuntand ca, de anul viitor, dupa epuizarea stocurilor actuale, nu va mai comercializa DVD-urile celor opt filme "Harry Potter", conform Business Insider.
Anuntul lor a inclus si cateva cifre stridente ale vanzarilor: franciza Harry Potter a adus peste 12,1 miliarde de dolari pentru Warner Bros. Entertainment.
 
Desi jocurile video "Harry Potter" vor ramane, in continuare, disponibile, la prima vedere pare ca actorii acestei miscari lasa pe masa o multime de bani. In orice caz, aceasta strategie a mai fost folosita in trecut: teoretic, cu cat un produs este vazut ca o raritate, cu atat ii creste valoarea. Warner Bros. ar putea astfel transforma in eveniment orice lansare de produs.
 
Exista o mare piedica: Internetul. DVD-urile nu reprezinta singura modalitate de vizionare  aunui film, iar Warner Bros. a anuntat deja ca nu are de gand sa retraga filmele de pe canalele digitale de prezentare.
 
Intre timp, ultimele tendinte arata ca vanzarile se orienteaza inspre canalele digitale de filme, in defavoarea DVD-urilor, iar streaming pare a fi modelul viitorului.
 
DVD-urile au slabe sanse sa reziste in timp, ca mediu de vizionare a filmelor, asa ca Warner Bros. ar trebui sa profite acum, cat ele mai reprezinta o sursa de bani.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016