Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pizza pentru iPad

Tags: pizza, ipad, domino's pizza, aplicatie, joc

Nu are nici doi ani de cand a intrat pe piata, insa a reusit sa cucereasca o lume intreaga. Si tocmai de aceea tinde sa devina un veritabil instrument de marketing. Tot mai multe branduri apeleaza la iPad pentru a-si promova produsele. La fel a facut si Domino’s Pizza.
Domino’s Pizza, una dintre cele mai renumite companii de livrari pizza din lume, a gasi o modalitate ingenioasa de a atrage atentia utilizatorilor de iPad. Compania a creat o aplicatie care permite acestora sa-si pregateasca propria pizza in mod virtual, apoi sa o comande si sa o primeasca in realitate.   
Domino’s Pizza Hero este insa mai mult decat o aplicatie. Pentru a o face inca si mai atractiva si mai interactiva, aceasta a imprumutat din caracteristicile jocurilor video. Utilizatorii pot astfel sa pregateasca aluatul, sa il unga cu sos de rosii si sa adauge tot felul de ingrediente contra timp. Obiectivul este de a pregati o pizza in cel mai scurt timp posibil si de a adopta stilul bucatarilor Domino’s Pizza.
Aplicatia reproduce in mod fidel multe dintre caracteristicile lantului de pizzerii. De exemplu, primele niveluri ale jocului sunt numite dupa un renumit program al companiei, respectiv „Pizza School”. Apoi, incepand cu nivelul sase, punctajul este fundamentat pe aprecierile celorlalti jucatori si seamana foarte mult cu Domino’s Traker, acel serviciu care permite clientilor companiei sa vada in orice moment in ce stadiu de preparare se afla comanda lor.
Si pentru ca totul sa fie inca si mai distractiv, aplicatia le permite utilizatorilor sa concureze intre ei si sa-si distribuie punctajele pe Facebook sau Twitter. Iar daca de la atata joaca li se face foame, fanii pot comanda propria creatie sau o alta direct prin intermediul aplicatiei.
Domino’s Pizza Hero este primul joc de acest fel lansat pe piata, insa nu este prima aplicatie pentru iPad care permite comandarea unei pizza. Pizza Hut a deschis calea acestor aplicatii in luna mai a acestui an, fiind urmat de chiar Domino’s Pizza care a lansat o aplicatie similara in Marea Britanie.      
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016