Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri originale care au succes

Tags: afaceri originale, afaceri creative, afaceri profitabile

La fel ca si locuitorii sai, Orasul Denver este plin de afaceri micute, originale si profitabile, indiferent ca ne referim serviciile hoteliere, la retaileri din imbracaminte, incaltaminte, produse alimentare sau atractii turistice.
Iata cele mai originale afaceri din Denver:

1. Atomic Cowboy/Denver Biscuit

Acesta este un pub plin de personalitate, in care clientii pot servi niste biscuiti deliciosi si manca cea mai buna pizza. Proprietarii il descriu precum locul in care  iti poti satisface toate preferintele culinare sub acelasi acoperis. Pub-ul se deschide la 8 dimineata, iar vanzarile incep cu portii de biscuiti in forme creative, care le fac diminetile mai frumoase locuitorilor. La pranz oamenii pot servi o pizza uriasa, iar seara pot petrece cu cocktail-ul "Cel mai bun Bloody Mary din Denver"



2. Brown Palace Hotel

Brown Palace Hotel este un hotel renumit si in acelasi timp cel mai atractiv punct turistic din centrul orasului Denver, inca din anul 1892, cand a fost construit, deoarece are foarte multe etaje, iar detaliile arhitecturale sunt pur si simplu deosebite.



3. Crooked Stabe Artisan Beer Project

Aceasta este o companie uriasa care utilizeaza stiinta pentru a produce cea mai pura bere din lume, pe care o prezinta in forme extrem de atractive, atragand astfel un numar tot mai mare de clienti de la un an la altul.



4. Denver Patio Ride

Un fel de bar pe roti, in care clientii pot calatori si vizita diverse locuri din oras, in timp ce stau la masa cu prietenii si isi servesc bautura preferata. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa pedaleze. Intr-un astfel de bar au loc 16 persoane, care trebuie sa isi rezerve din timp locurile, cererea fiind destul de mare. La "carma barului" sta un angajat cu experienta!



5. Little Man Ice Cream

Little Man Ice Cream este un magazin urias in care se comercializeaza numai inghetata, cu cele mai speciale forme si arome din lume. Pentru ca profitul este unul imens, proprietarul doneaza in fiecare an suma de 100.000 de dolari in scopuri caritabile.    

.

Sursa

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016