Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce putem face cu resturile de la cina si un telefon inteligent

Tags: marketing, aplicatie, leftover swap, mancare

Daca va ramane in mod constant mancare in plus, nu o mai aruncati la gunoi, ci donati-o unei persoane dispuse sa o primeasca. Totul este posibil prin intermediul unei aplicatii instalabile pe telefonul mobil, Leftover Swap.
Leftover Swap functioneaza simplu: o descarci si, cand ai manacre de donat, trebuie sa mai urmezi cativa pasi. Faci poza mancarii ramase, o incarci si astepti ca cineva dina propiere sa se arate doritor sa manance felia de pizza ramasa la cina.
 
Lansarea recenta a aplicatiei este insotita de controverse, desi creatorii ei cred in sansele de reusita.
 
Initiatorul Dan Newman este de acord ca aplicatia nu este pentru toata lumea, caci multi nu par incantati sa se arunce asupra mesei neterminate a unui strain, dar o categorie care intra in grupul target acopera studentii.
 
Cat despre riscurile privind sanatatea, nu exista reguli stabilite privind modul in care oamenii sa administreze carnea cruda, de exemplu, sau cat de mult sa treaca intre consumarea hranei si momentul in care poate fi impartita. Newman spera insa ca resturile de la cina urcate pe aplicatie sa nu fie cele care nu-i plac proprietarului.
 
Potrivit organizatiei pentru agricultura a ONU, o treime din hrana produsa este irosita, adica 1,3 miliarde de tone in fiecare an. Un raport al FAO arata ca valoarea hranei care se pierde sau este aruncata ajunge la aproximativ 680 de miliarde de dolari in tarile capitalizate si la 310 de miliarde de dolari in tarile in curs de dezvoltare.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016