Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pepsi face lucruri trasnite: Compania a lansat o bautura cu gust de pepene si sare

Tags: pepsi, pepsi salty watermelon, aroma, pepene si sare, japonia

Pepsi le-a pregatit consumatorilor un produs cu totul trasnit. Se numeste Salty Watermelon Pepsi si este o bautura racoritoare cu aroma de pepene si sare. Desi pentru multi dintre noi aceasta combinatie este cel putin neobisnuita, pentru piata japoneza ea este chiar traditionala.
Gustul de pepene cu sare este departe de a fi o noutate pentru niponi, intrucat ei obisnuiesc sa puna sare peste fruct pentru a potenta savoarea acestuia. Asa ca nu-i de miare faptul ca japonezii au primit cu entuziasm vestea lansarii unui produs cu o asemenea aroma.



Filiala japoneza a Pepsi este cunoscuta pentru combinatiile si produsele sale ciudate. In trecut a lansat Pepsi Pink, un mix de capsuni si lapte, Pepsi Ice Cucumber, o bautura cu gust racoritor de castravete sau Pepsi White, un mix de iaurt. Mai recent, tot in Tara Soarelui Rasare s-a nascut Pepsi Black, o bautura cu gust de lamaie si foarte putin zahar.  

Pepsi Salty Watermelon va fi lansat pe piata locala pe 24 iulie, insa in editie limitata.   
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016