Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera pe piata brandurilor de asigurari private: MediHelp a lansat o aplicatie medicala

Tags: medihelp, prima aplicatie medicala, asigurari medicale, app store

E parca din ce in ce mai clar ca, odata cu numarul crescand al dispozitivelor mobile, fie ele smartphone-uri ori tablete, avem de-a face cu un nou tip de marketing. Si chiar daca inca nu suntem invadati de reclame in acest mediu, vizibilitatea si notorietatea brandului este asigurata in buna masura si cu ajutorul aplicatiilor. Dincolo de aspectul utilitar, acesta trebuie sa fi fost si scopul lansarii primei aplicatii de smartphone din domeniul asigurarilor private.
Aplicatia a fost lansata de MediHelp International si este disponibila gratuit in App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch. Prin intermediul sau utilizatorii pot identifica cel mai apropiat spital de locatia in care se afla, oriunde in lume.

De asemenea, aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor si un ghid de prim ajutor care cuprinde o lista cu posibile simptome si o serie de instructini si sfaturi aferente afectiunilor. In plus, utilizatorii pot gasi toti partenerii MediHelp din intreaga lume in cazul in care au nevoie de un consult medial. Aplicatia contine si o scrisoare de la presedintele companiei in care sunt descrise avantajele folosirii ei si informatii despre MediHelp.



"Intelegem perfect stilul de viata modern: lipsa de timp, evolutia tehnologiei, nevoia permanenta de a fi in contact cu ceilalti. Am creat aceasta unealta pentru clientii nostri si pentru oricine este interesat de domeniu. Am ales sa oferim aceasta aplicatie gratuit, pentru oricine are nevoie de ajutor, acesta fiind scopul nostru final, de a ne orienta clientii spre preventie si protectie. Ne dorim ca toata lumea sa fie in siguranta, indiferent unde se afla in lume", spune Zahal Levy (Presedintele MediHelp International).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016