Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10% dintre utilizatorii Facebook nu sunt oameni

Tags: marketing, facebook, mark zuckerberg, beast

Facebook are, in momentul de fata, peste un miliard de "utilizatori activi pe luna". Insa cel putin 100 de milioane dintre acestia sunt animale de companie, branduri sau companii, scrie Daily Mail.
Un exemplu cunoscut este pagina cainelui lui Mark Zuckerberg, pe numele sau Beast, care are 1,5 milioane de fani.
 
Conform eMarketer, o companie de cercetare in domeniul internet marketingului, doar 889,3 milioane de utilizatori sunt oameni in carne si oase. 
 
Facebook a inregistrat cea mai mare crestere in India, Brazilia, Rusia, Orientul Mijlociu si Africa, in fiecare dintre aceste regiuni asteptandu-se o crestere cu 30% in ceea ce priveste numarul de membri, pe parcursul acestui an.
 
In Statele Unite si Marea Britanie, jumatate din populatie foloseste activ reteaua de socializare, nemaifiind insa la fel de implicata ca in trecut. In Europa de Vestm 37% din populatie foloseste Facebook, caci francezii, italienii si nemtii sunt mai putin entuziasti in ceea ce o priveste.
 
eMarketer prezice si faptul ac utilizarea Facebook va creste, de la 42,6% dintre cei cu acces la internet, cat este acum, la 54,7%, pana in 2017. 63% dintre utilizatorii retelei de socializare la nivel mondial vor accesa Facebook cel putin o data pe luna in 2013.
 
In ciuda acestor date, investitorii companiei se tem ca adolescentii isi pierd interesul fata de Facebook pe care nu o mai considera o retea „cool”. Iar faptul ca din ce in ce mia multi parinti isi fac conturi nu este nici el de bun augur in aceasta privinta.
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016