Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dart It Up: Noul Pinterest in varianta masculina

Tags: dartitup, pinterest, site dedicat barbatilor, panouri virtuale

Barbatii nu sunt cei mai mari fani Pinterest, site-ul cu panouri virtuale fiind preferat de femei. Se pare ca barbatii nu se pot simti in largul lor intre atatea imagini postate de femei, astfel ca doi barbati s-au gandit sa creeze un site asemanator, dar dedicat sexului puternic.
Dart It Up a fost lansat in urma cu 3 zile de catre doi prieteni, Brandon Harris si Michael Byrne, decizia fiind luata dupa ce ambii s-au confruntat cu o problema asemanatoare: logodnicele lor au devenit obsedate de noua senzatie Pinterest. Cei doi au incercat sa se alature noii retele de socializare, insa li s-a parut "prea feminina".
 
Noul site functioneaza la fel ca si Pinterest, insa aduce o perspectiva masculina. Cei doi sustin ca Dart It Up nu se rezuma doar la “bere, masini si sport”, ci include si panouri provocatoare, unde orice barbat poate adauga imagini, cum ar fi de exemplu "Viata sau moarte: lucruri fara de care un barbat nu poate trai". Barbatul care primeste cele mai multe "like-uri" sau "redarts" (un fel de "repin") este desemnat castigator.
 
"Barbatul obisnuit nu este interesat sa posteze continut nou zilnic. Acesta are nevoie de o provocare", a declarat Harris, unul dintre fondatorii site-ului. Acesta sustine ca un astfel de site dedicat barbatilor era necesar, deoarece acestia nu se simt confortabil sa vorbeasca deschis si sa isi exprime pasiunile de fata cu femeile.
 
Cei doi intentioneaza de asemenea sa integreze Facebook in noul site, astfel incat membrii sa isi poata posta activititatea Dart It Up pe timeline-ul propriu, urmand ca apoi sa existe si o aplicatie pentru iPhone. In cele din urma, vor fi disponibile atat panouri publice, cat si panouri private.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016