Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook a ajuns la 955 de milioane de utilizatori activi lunar

Tags: facebook, utilizatori, retea de socializare, 955 de milioane utilizatori, utilizatori activi lunar

Facebook a ajuns la 955 de milioane de utilizatori activi, apropiindu-se cu pasi repezi de pragul de 1 miliard de utilizatori. Asta dupa ce in luna aprilie a acestui an, compania anunta ca are 901 de milioane de utilizatori activi lunar.
Reteaua de socializare se poate mandri de asemenea cu faptul ca 552 de milioane de utilizatori se logheaza zilnic pe site, o crestere cu 32% fata de luna aprilie, cand erau 526 de milioane de utilizatori zilnici.
 
In total, numarul utilizatorilor a crescut cu 29 de procente de la un la altul. De asemenea, exista 543 de milioane de utilizatori activi lunar care se logheaza de pe dispozitive mobile, o crestere de 67 de procente fata de anul trecut.

De unde provin toti acesti utilizatori? Cei 955 de milioane de utilizatori Facebook sunt impartiti dupa cum urmeaza:
- SUA si Canada: 186 de milioane
- Europa: 246 de milioane
- Asia: 255 de milioane
- restul lumii: 268 de milioane
 
Daca va mai amintiti, in luna februarie a acestui an, reateaua avea 845 de milioane de utilizatori. Iar pragul de 500 de milioane a fost atins la mijlocul anului 2010, odata cu lansarea filmului „The Social Network” si aparitia celebrei fraze „Nu ajungi sa ai 500 de milioane de prieteni fara a-ti face cativa dusmani.”
 
Pana unde va continua sa urce cea mai populara retea de socializare a tuturor timpurilor? Asta ramane de vazut. Cert este faptul ca Facebook nu si-a pierdut deloc din popularitate.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016