Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook isi arata iar coltii si inchide un site al iubitorilor de zapada

Tags: facebook, zapada, poze interzise, campanie

Pagina unui grup de pe Facebook a fost interzisa de reteaua de socializare din cauza imaginilor indecente postate de cei peste 2.000 de fani ai paginii "Lovers Of Naked Snow", relateaza The Telegraph.
Pagina a fost creata abia saptamana trecuta, asa ca putem spune ca, la cei peste 2.000 de fani, era una cu un succes fulminant. Administratorii Facebook s-au autosesizat insa si au interzis fotografiile care prezentau oameni dezbracati in zapada la temperaturi de sub zero grade.
 
Fondatorii doreau sa puna cap la cap un calendar, iar banii obtinuti din vanzarea lui sa-i doneze unei asociatii caritabile.
 
Facebook a trimis mai intai o notificare in legatura cu o singura imagine, insa titularul paginii nu a vazut-o la timp.
 
Un purtator de cuvant al Facebook a refuzat sa comenteze in orice fel actiunea companiei de a retrage de pe retea pagina respectiva, dar a spus ca nu se poate face nimic, atata timp cat a fost incalcata politica editoriala.

goala in zapada
 
Acum, s-a lansat o campanie pentru a indeparta intedictia, caci, conform detinatorilor paginii, pozele au fost monitorizate atent pentru a nu fi indecente, una singura incalcand regulile.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016