Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook ramane cea mai accesata retea de socializare. Vezi cine e pe locul 2

Tags: marketing, social media, facebook, cea mai populara retea, google+

Facebook este cea mai populara retea de socializare, conform eMarketer, o firma de analiza a marketingului digital, pe al doilea si al treilea loc urmand Google+ si YouTube.
Facebook este pe locul intai, cu 1,11 miliarde de membri, ceea ce nu este nicio suprinza. Emarketer crede ca peste jumatate, adica 51%, viziteaza reteaua cel putin o data pe luna. 
 
Pe plan global, rata de penetrare a Facebook este in crestere si va ajunge, la sfarsitul acestui an, la 60% dintre toti utilizatorii de internet.
 
In spatele Facebook, lucrurile devin mai interesante. Exista numeroase companii care se bat pentru locul doi,, Google+ castigand insa cu 26% dintre utilizatorii de internet. Google+? Da. Acesta are o baza ampla in SUA, dar nu primeste multa atentie, fiind de mai mare succes in restul lumii.
 
Analiza citata este in concordanta cu cea facuta de GlobalWebIndex care a descoperit, in ianuarie 2013, ca Google+ s-a mutat pe locul doi, avand aproximativ 343 de milioane de utilizatori activi.
 
YouTube, considerat de toata lumea drept o retea de socializare, este chiar in spatele Google+, cu 25% dintre utilizatorii de internet drept membri. 
 
Twitter este pe locul al patrulea (22% dintre utilizatorii de internet), dar este in crestere, caci, intre trimestrul 2 2012 si triemstrul 1 2013, utilizatorii activi ai retelei au crescut cu 42% la nivel global.
 
Peste 10% dintre utilizatorii de internet au si retelele de socializare chinezesti: Sina Weibo – 21%, Qzone – 21% si Tencent – 20%.
 
LinkedIn si Pinterest nu au depasit pragul de 10%. Prima are 8%, iar a doua – 4% dintre utilizatorii de internet inscrisi ca membri.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016