Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook se jura ca nu va inunda fluxul de stiri cu publicitate

Tags: marketing, social emdia, facebook, venituri facebook, reclame pe facebook

Dupa ce au dat start la optimizare pentru a creste productivitatea reclamelor, Facebook a devenit o favorita a inevstitorilor. Compania a raportat venituri de 2,02 miliarde de dolari. O parte tot mai mare din acestea este acoperita de reclamele de pe platformele mobile 41%, relateaza CNN.
Utilizatorii activi sunt acum doar 700 de milioane la numar, cu 27% mai putini decat trimestrul trecut. Cu toate acestea, reprezentantii retelei de socializare vor sa-si potoleasca un pic investitorii care vin cu pretentii din ce in ce mai mari. Din moment ce tinerii nu mai sunt indragostiti de retea, daca s-ar creste numarul reclamelor in feed nu s-ar ajunge la o solutie optima. Acelasi lucru se aplica si in cazul reclamelor video.
 
Se prea poate ca datele privind varsta sa nu fie tocmai „curate”, caci se stie faptul ca multi abonati declara varste voit mai mari.

David Ebersman, directorul financiar al companiei, a declarat oficial, in cadrul conferintei de presa de miercuri dedicata anuntarii rezultatelor financiare, ca, in general, se observa o scadere a folosirii zilnice a site-ului de catre tineri, cei din  SUA au o rata constanta de accesare. 
 
Desi reclamele din feed au constituit o sursa de crestere in 2013, Zuckerberg declara ca vrea sa se concentreze pe calitate si relevanta.
 
In trimestrul trecut, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, spusese ca acest lucru "pur si simplu nu este adevarat". Cresterea pe bursa de 15% de miercuri s-a datorat si anuntului ca vanzarile Facebook au crescut cu 60% in ultumul an, ajungand la mai mult de 2 miliarde de dolari. Profitul Facebook a ajuns la 621 milioane de dolari, dublandu-se fata de aceeasi perioada a anului trecut. 
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016