Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femeile s-au indragostit iremediabil. De Pinterest

Tags: femei, pinterest, facebook, shopping

Pinterest are acum peste 10,4 milioane de utilizatori nregistrati, dintre care noua milioane sunt conectati si la Facebook, doua milioane din cei noua folosind Facebook-ul zilnic, conform unui serviciu de monitorizare a datelor citat de techcrunch.com. Pozele superbe si link-urile catre site-urile de shopping ii asigura lui Pinterest un loc privilegiat in inima femeilor: 97% dintre toti fanii noii retele sunt femei.
Desi a fost infiintat de trei barbati, site-ul nu se rusineaza cu faptul ca ii place sa curteze femei. Chiar pe pagina Despre sta scris negru pe alb ca “Oamenii folosesc pinboard-urile pentru a-si palnifica nuntile, decora casele si organiza retele preferate”.

Da, stim, si barbatii pot face toate astea, dar cel mai probabil nu sunt niste impatimiti ai postarilor cu ciocane pneumatice si piulite, asa cum sunt femeile cu rochiile de mireasa si torturi cu martipan. 
 


Pinterest foloseste acum o tactica destul de agresiva de mentinere a bazei de date, trimitand nenumarate mail-uri prin care isi anunta abonatii cand prietenii lor au partajat un pin de-al lor. 


Peste o cincime din dintre utilizatorii care se conecteaza via Facebook folosesc Pinterest in fiecare zi. La inceputul anului 2012, numaratoarea utilizatorilor care dau clic zilnic se oprea la 810.000, dar acum a crescut la doua milioane. Saptamana aceasta, comScore a precizat ca Pinterest a atins pragul de 10 milioane de vizite lunare in Statele Unite mai repede decat orice alt site a facut-o vreodata.
Sunt atat de multe lucruri frumoase de partajat care nu merita sa se faca pierdute in fluxul de stiri pe Twitter sau Facebook. Pinterest declara ca le ofera oamenilor sansa de a spune “Imi place asta, si nu doar azi. Acest lucru ma defineste”.
 



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016