Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La doar o zi dupa listarea Facebook la bursa, fondatorul companiei, Mark Zuckerberg se casatoreste

Tags: facebook, mark zuckerberg, casatorie, priscilla chan, harvard, palo alto

La o zi dupa ce a ajuns al 29-lea miliardar al lumii, la doar 28 de ani, in cea mai importanta saptamana a vietii sale, Mark Zuckerberg s-a casatorit sambata cu partenera sa de multi ani, Priscilla Chan, relateaza CNN.
Stirea a fost anuntata peste tot, nu insa si pe Facebook. Ceea ce inseamna ca nu s-a facut mare tam-tam. Zuckerberg a postat pe timeline-ul sau o simpla poza de nunta. El si iubita lui si-au actualizat simplul starea maritala si au trecut la categoria "casatorit". Peste 480.000 de persoane au dat "like" la postarea in care Mark Zuckerberg isi anunta casatoria.
 
Zuckerberg a renuntat deci la hanoracul sau negru care este un fel de logo al sau si s-a imbracat in costum inchis la culoare, si-a luat si o cravata, iar Chan a ales o rochie alba, dantelata si fara maneci. Ceremonia a avut loc la domiciliul lor din Palo Alto, California.
 
Cei doi s-au intalnit la Harvard, chiar in anul in care Mark punea bazele companiei care l-a facut celebru. Conform informatiilor de pe pagina ei de Facebook, Chan a absolvit anul acesta Facultatea de Medicina din acdrul Universitatii California. Tinerii planuiau de patru luni sa se casatoreasca (inelul de logodna cu rubine a fost conceput chiar de Mark insusi, ne informeaza revista People), insa evenimentul organizat sambata aceasta i-a suprins pe prietenii lor care asteptau sa sarbatoreasca faptul ca Priscilla si-a terminat facutatea.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016