Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mama si fiu, reuniti pe Facebook, dupa 12 ani de cautari

Tags: kattia liebers, jared liebers, mam, fiu, casatorie, facebook

Au trecut 12 ani de cand Kattia Liebers si-a vazut ultima data fiul. Acesta i-a fost rapit de sotul ei pe cand avea doar cinci ani. Cosmarul a inceput in Costa Rica, in timpul unei dispute aprige privind custodia copilului, care s-a incheiat insa cu rapirea micutului Jared.
Timp de 12 ani, femeia nu a avut la dispozitie decat pozele cu fiul sau. Femeia povesteste cum adormea in fiecare seara plangand, gandindu-se daca cel mic mai este sau nu in viata. Nu s-a recasatorit si si-a pastrat numele din primul mariaj, in eventualitatea ca fiul ei s-o gaseasca.
 
A venit apoi mesajul pe Facebook: "Buna, esti cumva Kattia Chacon Sanchez?". "Cine intreaba?", a fost mama curioasa. "Sunt Jared Liebers", a venit raspunsul. "Daca esti Jared Liebers, eu sunt mama ta si te iubesc enorm", a scris ea inapoi cat a putut de repede.
 
Jared Liebers si-a regasit apoi mama ("E frumoasa!", a fost prima lui reactie) si s-a mutat in Statele Unite pentru a fi alaturi de ea.
 
Ea a pastrat toate pozele si jucariile copilului, el a  pretuit un caiet cu cuvinte in spaniola dat de ea. Pana in momentul reintalnirii, niciunul dintre ei nu a incetat sa-l caute si sa se gandeasca la celalalt.
 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016