Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O zi pe Internet

Tags: o zi pe internet, facebook, youtube, iphone

Un infografic interesant de pe digitalbuzzblog.com ne arata ce se intampla pe Internet pe parcursul a 24 de ore. Dupa cum ati ghicit deja, se intampla enorm de multe lucruri.volumul postarilro pe blog, timpul petrecut pe Facebook si continutul video incarcat pe YouTube au explodat iarasi.
Iata cateva date interesante per zi:

sunt trimsie 294 de miliarde de mailuri
se scriu 2 milioane de postari pe blog
se petrec 4,7 miliarde de minute pe Facebook
se incarca 864.000 de ore de video pe YouTube
se vand mai multe iPhone-uri decat numarul de bebelusi care se nasc!
 
Intr-o zi, de consuma atat informatie prin traficul pe Internet, cat ar incaoea pe 168 de milioane de DVD-uri. 172 de milioane de oameni intra pe Facebook, intr-o zi, pe Twitter, 40 de milioane, pe LinkedIn, 22 de milioane, pe Google+, 20 de milioane, iar pe Pinterest, 17 milioane.
 
In 24 de ore, se urca 250 de milioane de poze pe Facebook care, tiparite si puse una peste alta, ar ajunge la o gramada inalta cat Turnul Eiffel. 
 
Utilizatorii de Internet petrec 14,6 minute uitandu-se la continut pornografic, 18,7 ore ascultand muzica, descarcand 1288 de aplicatii noi.
 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016