Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pinterest vrea sa cucereasca lumea, cauta traducatori din mai multe limbi

Tags: pinterest, retele de socializare, partajare, traducatori, traducere continut pinterest

Pinterest a devenit in scurt timp una din cele mai importante retele de socializare, ocupand in prezent locul trei in topul preferintelor americanilor, fiind depasita doar de catre Facebook si Twitter. Iar acum, noua revelatie a internetului isi doreste sa cucereasca nu doar America, ci intreaga lume.
O postare recenta de pe blogul oficial al site-ului ne anunta ca Pinterest este in cautare de traducatori, in dorinta de a fi pe intelesul tuturor. Deocamdata, sunt doriti traducatori de limbile franceza, germana, japoneza, portugheza si spaniola, insa pe viitor vor fi necesari si cunoscatori de olandeza, greaca, italiana, coreeana, poloneza, rusa, chineza, suedeza si turca.
 
"In cadrul Pinterest, am dorit intotdeauna sa le oferim oamenilor din intreaga lume un mod simplu de organizare si partajare a lucrurilor frumoase gasite pe internet. Dorim sa facem inca un pas in aceasta directie prin traducerea continutului de pe Pinterest in alte limbi," scrie in blogul oficial Pinterest.
 
Cu toate ca Pinterest a inceput de-abia acum sa isi doreasca traducerea continutului in alte limbi, site-ul este deja cunoscut la nivel global, iar Calatoriile ocupa locul zece in clasamentul celor mai populare categorii.
 
"Ne-ar face o deosebita placere daca ne-ati putea ajuta. Daca vorbiti una (sau mai multe) dintre aceste limbi si doriti sa ne ajutati sa traducem Pinterest, va rugam sa ne oferiti mai multe informatii despre dvs. astfel incat sa va putem contacta cand am pus totul la punct. Daca aveti orice fel de intrebari, va rugam scrieti-ne la adresa de mail translate@pinterest.com," continua postarea de pe blogul oficial.
 
Asadar, daca sunteti un bun cunoscator al uneia dintre aceste limbi, puteti contribui la acest proiect, alaturandu-va echipei de traducatori. Limba romana nu este solicitata deocamdata, insa probabil ca va fi intr-un viitor nu foarte indepartat.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016