Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retrospectiva anului 2012 pe Facebook

Tags: facebook 2012 review, retrospectiva facebook, 2012

Ca la fiecare sfarsit de an, fiecare pentru sine arunca o privire inapoi, chibzuieste si trage linie sau propriile concluzii peste 2012. Ca sa-i ajute sa isi reaminteasca ce a fost mai important in anul ce se incheie, cea mai mare retea sociala a lansat Facebook Year in Review, o pagina care prezinta sintetic anul 2012 al fiecarui utilizator.
Odata cu aceasta pagina, Facebook a lansat propria sa sinteza internationala, menita sa sublinieze cele mai importante momente, persoane ori cantece ale anului 2012 in mai multe state ale lumii.    

„Am lansat Retrospectiva anului pentru a aruca o privire asupra oamenilor, momentelor si lucrurilor care au creat cel mai mult buzz in 2012 printre cei un miliard de utilizatori ai Facebook pe pe tot globul. Am luat pulsul comunitatii globale pentru a identifica o serie de trenduri, raportandu-ne la cele mai importante evenimente ale anului, cele mai populare figuri publice, cele mai ascultate cantece si multe altele”, spun reprezentantii Facebook.

In SUA, cel mai cautat eveniment a fost alegerea prezidentiala urmat de Superbowl si moartea lui Whitney Houston. Cel mai faimos cantec pe Facebook a fost We Are Young (feat. Janelle Monáe) – Fun si „Somebody That I Used to Know” – Gotye. Cel mai comentat film a fost The Hunger Games urmat de The Avengers.

In Marea Britanie, au facut furori Jocurile Olimpice si melodia „Somebody That I Used to Know” – Gotye. Italienii in schimb au vorbit intens despre cutremurul care a afectat sudul tarii si au apreciat in mod special melodia lui David Guetta „Nothing But The Beat”.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016