Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Surpriza McDonald's: Specialitate culinara cu taitei si iz thailandez

Tags: mcdonald's, mcnoodles, taitei, produs nou, austria

Cel dintai producator de hamburgari al lumii pare sa se fi saturat de clasicul meniu fast-food asa ca s-a dedicat unor produse ceva mai orientale. McDonald's va lansa in premiera, in Austria, doua feluri de mancare pe baza de taitei.
Se vor numi McNoodles si vor fi disponibile incepand din aceasta saptamana intr-un restaurant austriac unde vor putea fi testate de catre consumatori vreme de trei luni. Noua specialitate McDonald’s  are ca si ingrediente taitei asiatici, carne de pui, salata, sos dulce-acrisor sau sos curry si va costa in jur de 4.99 euro.



In functie de succesul pe care-l vor avea, compania va decide apoi daca specialitatea va fi introdusa si in alte restaurante ori, dimpotriva, va fi scoasa de pe piata.

McDonald’s vrea astfel sa-si demonstreze abilitatea de a inova folosind ingrediente importate din Thailanda, neobisnuite pentru un fast-food.

„Am muncit intens vreme de aproape 2 ani de zile in Asia si Austria pentru a crea noile produse culinare”, spun reprezentantii companiei.

Trei sferturi dintre alimentele vandute de McDonald’s Austria sunt produse la nivel local, iar sortimentul McNoodles vine pe o piata in care popularitatea specialitatilor culinare cu tendinte asiatice este in crestere.

Nu este insa pentru prima oara cand McDonald’s isi propune sa iasa din meniul clasic. In unele restaurante din Anglia si Canada, exista McLobster, un fel de hot dog realizat din carne de homar, salata si sos de homar.



De asemenea, pe piata japoneza exista McGratin Croquette, o specialitate cu chifla, macaroane, creveti si piure de cartofi.

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016