Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inseamna sa ai cea mai buna slujba din lume

Tags: cea mai buna slujba, job, insula, britanic, australia, meduza

Ben Southall din Marea Britanie castiga, acum trei ani, slujba promovata ca fiind ''cea mai buna din lume'': a fost ales dintre 35 000 de candidati pentru a ingriji, timp de sase luni, insula Hamilton, situata in apropierea Marii Bariere de Corali a Australiei, scrie Daily Mail.
Cu ce s-a ocupat norocosul barbat: a hranit pestii exotici, a facut scufundari si expeditii pe insula si a postat pe blog fotografii si inregistrari video cu scopul de a atrage turisti.  Fisa postului includea deci, pe langa aventuri si explorari constante si relatarea acestora, in scris, dar si prin fotografii, filmari, prezente la diverse emisiuni si intalniri.



Pentru cele sase luni de munca, barbatul a primit 85 de mii de euro. Suma nu mai pare asa de mare daca trecem in revista si suferintele indurate: Ben a fost parasit de iubita si a fost intepat in brat de o meduza otravitoare in timp ce petrecea Craciunul cu niste prieteni pe plaja. Cam multa aventura pentru barbatul care, inainte sa semneze contractul, se astepta la o experienta de genul celei traite de personajul lui Tom Hanks in "Naufragiatul".

His passion for adventure led to him visiting as much of the area as he could
 
Dupa ce a castigat concursul, Ben a devenit celebru: a aparut la Oprah si la National Geographic. Britanicul a aparut si in emisiunea pentru copii ''Totally wild'', difuzata de un canal de televiziune din Australia.
 
In prezent, la 37 de ani, Ben locuieste in Brisbane si urmeaza sa se casatoreasca, in noiembrie, cu Sophee McPhee. Crede ca "cea mai buna slujba din lume" ar fi trebuit sa se cheme "cea mai solicitanta slujba din lume".

Ben has since found love with Sophee McPhee, whom he met at a tourism event. They are getting married this November
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016