Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce se mai lauda YouTube-ul? Cu pisicile Jedi

Tags: pisici, razboiul stelelor, youtube, efecte speciale, video

"Nu va lasati inselati de dragalasenia lor, caci vorbim intr-adevar despre niste pisici Jedi!" Aceasta este declaratia creatorului unor dintre cele mai virale filmulete din ultima vreme de pe YouTube. Cel care a venit cu ideea sa "puna" sabii colorate in labutele puilor de pisica este Zach King (21 de ani) din Los Angeles, scrie Daily Mail.
Regizorul filmelor spune ca le-a salvata pe cele doua luptatoare cu cateva saptamani in urma, cand au fost foarte aproape sa moara din cauza unei infectii la ochi si a faptului ca s-au nascut prematur. S-au refacut complet si sunt fani inraiti si seriei "Razboiul stelelor".
 
Cele doua clipuri, apreciate datorita comicului de situatie, dar si a efectelor speciale, au strans impreuna peste doua milioane de vizualizari pe YouTube.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016